Χειροποίητα Ελληνικά κοσμήματα. Εργαστήριο Γαβαλάκης - Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα.

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Χειροποίητα Ελληνικά κοσμήματα. Εργαστήριο Γαβαλάκης

Δημιουργούμε κοσμήματα αυθεντικού σχεδιασμού και χειροποίητης εκτέλεσης, τα οποία προωθούμε στους πελάτες μας, (χονδρική πώληση) καλύπτοντας στο σύνολο τις ανάγκες τους με κοσμήματα καλλιτεχνικής αξίας και πιστοποιημένης ποιότητας.
Τα σχέδια μας σε χρυσό 14κ 18κ και ασήμι περιλαμβάνουν κοσμήματα γέννησης, βάπτισης, αρραβώνα, γάμου και επετείων, σε τυπικά σετ και μεμονωμένα κομμάτια, αλλά και καθημερινά στολίδια και δώρα για την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί.
Ιδιαίτερες δημιουργίες μας είναι τα σετ Αρχαϊκών και Βυζαντινών κοσμημάτων με ατόφια χυτά και κοκκιδωτά μέρη.
Πρόσφατες σειρές μας είναι ανάγλυφα ασημένια κοσμήματα - εμπνευσμένα από αρχέτυπα νομίσματα - σε σχέδια βραχιολιών, δακτυλιδιών, μανικετόκουμπων, καρφιτσών, περιδεραίων και μια πλήρης σειρά μονόπετρων σε χρυσό.

Κόσμημα με ρόδακες ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ


Βυζαντινό περιδέραιο ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ

Η ποικιλία σχεδίων η εναλλαγή φόρμας και επεξεργασίας, μας επιτρέπει να παράγουμε πολυτελή κοσμήματα σε οικονομικές τιμές προς όφελος του τελικού καταναλωτή.
Στόχος και φιλοσοφία μας είναι να καλύπτουμε κάθε οικονομική κλάση και προϋπολογισμό προσφέροντας στο πολλαπλάσιο την διαχρονική αξία του χρυσού και του ασημιού.
Στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία διαθέτουμε σχέδια και μοδέλλα σε ασήμι, με προσιτές τιμές για όλους.
Για το έτος 2022 - 2023 επανασχεδιάσαμε καταξιωμένα μοδέλλα της συλλογής μας με λιγότερο πάχος και τα παράγουμε σε χρυσό 14
k 18k, που μπορείτε να δείτε εδώ.
Παρουσιάσαμε επίσης τη νέα σειρά ΚΥ~~ΜΑ με υδρίες και αμφορείς.


Πώληση σε κοσμηματοπωλεία και τουριστικούς αποδέκτες.


Δείτε τους επικαιροποιημένους καταλόγους μας 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού