Αρχαία Ελληνικά κοσμήματα ( ομοιότυπα ) - Κοσμήματα Γαβαλάκης. Εργαστήριο. Σύνταγμα Ρόμβης 18 | Gavalakis, Greek and byzantine jewels

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχαία Ελληνικά κοσμήματα ( ομοιότυπα )

Στο εργαστήριο μας από το 1989 σχεδιάζουμε και παράγουμε κοσμήματα ομοιότυπα των αρχαίων Ελληνικών, βασισμένοι στα στοιχεία που έχουν διασωθεί ή απεικονίζονται σε αρχαιολογικά ευρήματα.
Η προσπάθεια για την αναβίωση της κλασσικής φόρμας, στο σύγχρονο κόσμημα, έχει αποδώσει μια συλλογή
που περιλαμβάνει μουσειακά ομοιότυπα  θεματικά σετ και αυτόνομα κομμάτια, σε περιδέραια (κολιέ) ενώτια (σκουλαρίκια) περικάρπια (βραχιόλια) περίαπτα (μενταγιόν) αλυσίδες και δακτυλίδια.
Είναι δικοσμημένα με αρχέτυπα φυτικά μοτίβα - φύλλα και καρπούς ελιάς, ρόδακες, σπίρες, ανθέμια, έλικες, - σύμβολα, οπως κόμβους και μαιάνδρους, απεικονίσεις ζώων με κεφαλές κριών, λεόντων, ολόσωμα δελφίνια, ελάφια και άλλο τυπικό διάκοσμο.

Γυναικείο κολιέ με φυλλα ελιας

Ιδιαίτερη θέση στην κοσμηματοθήκη μας έχει η σειρά ασημένιων κοσμημάτων η οποία είναι εμπνευσμένη από τις σφραγίδες αρχαίων νομισμάτων. (..Περισσότερα)
Τα κοσμήματα αφορούν την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί, και κατασκευάζονται απο χρυσο 14,18,22k και ασήμι,δουλεμένα στο χέρι.

Κόσμημα με ρόδακες
Γυναικείο κολιέ με δελφίνια 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού