Εργαστήριο. Κατασκευή εμπορία και επισκευές κοσμημάτων - Κοσμήματα Γαβαλάκης. Εργαστήριο. Σύνταγμα Ρόμβης 18 | Gavalakis, Greek and byzantine jewels

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εργαστήριο. Κατασκευή εμπορία και επισκευές κοσμημάτων

Από το 1989 σχεδιάζουμε και παράγουμε χειροποίητα κοσμήματα από χρυσό στα k14, k18, k22, από ατόφιο ασήμι και πιστοποιημένες πολύτιμες πέτρες.
Τροφοδοτούμε και υποστηρίζουμε καταστήματα λιανικής και μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αποκλειστικές συλλογές και σχεδιαστικές δημιουργίες που βασίζονται στον πλούτο της κλασσικής Ελλάδας, της Βυζαντινής περιόδου και στην εξέλιξη της τέχνης στη νεώτερη ελληνική κοσμηματοποιία.
Τα σχέδιά μας καλύπτουν όλα τα είδη κοσμημάτων, σε πλήρεις σειρές και θεματικά σετ που αφορούν οικογενειακές και επετειακές εκδηλώσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, προσωπικές επενδύσεις σε χρυσό, δώρα με αξιώσεις, ενθύμια και γούρια.

Το εργαστήριό μας βασίζεται στην χειροποίητη εργασία, σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας του κοσμήματος, με προσωπική φροντίδα και μεράκι για το τελικό καλλιτεχνικό και εμπορικό αποτέλεσμα.

Εργαστήριο Γαβαλάκης
Καλούπι Βυζαντινού Σταυρού

Εφαρμόζουμε τις παραδοσιακές τεχνικές κατεργασίας των πολύτιμων μετάλλων /χύτευση/εξέλαση-ελασματοποίηση/ φίλιγκραν/κοκκίδωση κ.α,  πάνω σε ατόφια μέταλλα ή κράματα ανάλογα με την ζήτηση.
(Μάλαμα, Κίτρινο, Λευκό, Ροζ ).
Η κατεργασία και η τελική διαμόρφωση γίνεται "στο χέρι" με ευρύτατη χρήση μικροεργαλείων, και το φινίρισμα με βούρτσες και σύγχρονα συστήματα  με μικροβελόνες και υπέρηχους.
Η παραγωγή μας καλύπτει κάθε απαίτηση, σε ολοκληρωμένα σετ για τον άνδρα την γυναίκα και το παιδί
( βα
πτιστικά ) και μεμονωμένα κομμάτια σε περιδέραια σταυρούς, δακτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια κλπ.
Δημιουργούμε  επίσης νέα αποκλειστικά σχέδια για καταστήματα που διατηρούμε μόνιμη συνεργασία, με δυνατότητα της παραγωγής προτύπων μέσω τρισδιάστατου σχεδιασμού ( 3D )

Περισσότερα


Επισκευές παλιών κοσμημάτων.

Στο εργαστήριο μας επισκευάζουμε παλιά κοσμήματα
και χρυσά - ασημένια αντικείμενα.
Τ
α παλιά σας κοσμήματα γίνονται καινούργια ή ανακυκλώνονται χρησιμοποιώντας το πολύτιμο μέταλλο και τις πέτρες για τα νέα σας κοσμήματα.

Το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο (Αριθ πιστ. Ω 50) και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας "'δυο βήματα" από το Σύνταγμα, στην οδό Ρόμβης 18 στον 3ο όροφο.
Στον ίδιο όροφο λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος για την προβολή και παρουσίαση των συλλογών μας.


Επικοινωνία

Διεθνής έκθεση κοσμήματος.


Για δειγματισμούς και πληροφορίες συνεργασίας ( μεταπωλητές ) μπορείτε να μας καλείται στα τηλέφωνα +30 210 3238938.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού